CO JE TO HHC-P?

Co je to HHC-P?

HHC-P je hydrogenovaná verze HHC. V čisté formě je HHCP viskózní olej. Obvykle má mírně žlutou barvu, i když někdy může být tmavší barvy jantarové. Celkově nabízí HHCP intenzivnější zážitek ve srovnání s HHC, i když to závisí na toleranci uživatele.
Co je HHCP?

Abychom se vrátili úplně na začátek, HHC objevil v konopí v roce 1944 americký chemik. V posledních letech došlo k pokusům s přidáním vodíkové molekuly k Delta-8 THC. Tento proces se nazývá hydrogenace a používá se pro různé úpravy, jako je přeměna rostlinného oleje na margarín.

Poté, co bylo zjištěno, že hydrogenace přeměňuje THC na HHC, začali vědci zkoumat, jak přeměnit další kanabinoidy. Kanabinoid THC-P byl objeven teprve v roce 2019. A tak se z tohoto objevu rychle zrodilo HHC-P.

Liší se od HHC tím, že má na svém alkalovém řetězci o dva atomy uhlíku navíc. Studie naznačují, že zvýšená délka alkalového řetězce v THC-P vede k lepšímu vázání na kanabinoidní receptory. Předpokládá se, že HHCP se váže na CB receptory také lépe, možná dokonce ještě lépe. Mnoho zpráv od lidí, kteří vyzkoušeli HHC-P, tyto informace podporují. Hlásí, že účinky HHC-P jsou silnější než HHC a THC.

Jak silný je kanabinoid HHC-P?

Významným problémem u HHCP nebo jakéhokoli z nových alternativních kanabinoidů na trhu je, že na nich bylo provedeno málo nebo žádné studie týkající se jejich účinků na lidi. To ztěžuje odhad potenciální síly. Protože kanabinoidy jako HHCP jsou teprve nyní objevovány a konzumovány v širší škále, neexistuje ani dobrý anekdotický důkaz (faktické tvrzení, které se opírá pouze o osobní pozorování), ze kterého bychom mohli vycházet.

Avšak některé alternativní kanabinoidy, jako je THC-P, mají o něco více studií, ze kterých můžeme informace čerpat. THCP se považuje za významně silnější než Delta-9 THC. Studie provedená na myších ukázala, že THC-P byl ve skutečnosti 33krát aktivnější na CB1 receptorech než THC. A předpokládá se, že HHC-P je také aktivnější než ostatní kanabinoidy. Dokonce ještě více než THC.

HHC-P vyzkoušený a otestovaný

Dalším dobrým zdrojem informací o tom, jak HHCP ovlivňuje lidi, jsou recenze těch, kteří jej vyzkoušeli. Mnoho zákazníků uvádí, že souhlasí s tím, že HHC-P je silnější než THC a mnohem silnější než ostatní alternativní kanabinoidy, jako jsou THC a HHC. Druhá část zákazníků má opačný názor. HHCP možná není tak silné, pokud je přímo srovnáváno s Delta-9 THC.

HHC-P může být psychoaktivnější než ostatní kanabinoidy. Pokud to přeženete, můžete zažít některé vedlejší účinky, jako je úzkost, paranoia či zvýšená chuť k jídlu nebo ospalost.

Účinky HHC-P

Je HHC-P bezpečné?

Studie týkající se účinků HHC-P jsou stále v plenkách a většinou se spoléhají na názory uživatelů, kteří již HHC-P vyzkoušeli. Bohužel to také znamená, že krátkodobé i dlouhodobé účinky HHC-P na lidi ještě musí být dostatečně zkoumány. Proto by měl každý potenciální kupující produktů s HHCP postupovat opatrně a učinit vše pro to, aby je konzumoval v rozumné míře a vždy jen z vlastního rozhodnutí.

Jedna věc o HHC-P je jistá - jedná se o psychoaktivní kanabinoid. To znamená, že jeho konzumace vás přivede do euforického stavu. Mějte to vždy na paměti a chovejte se tak, abyste neohrozili svoji bezpečnost nebo bezpečnost vašeho okolí.

Kanabinoidy jsou naše vášeň a cesta pro váš lepší a spokojenější život.