CO JE TO THCP?

Svět kanabinoidů je stále z velké části neprobádané území, ve kterém není vždy jednoduché se orientovat. S neustále probíhajícím výzkumem a uváděním nových kanabinoidů na trh není nic neobvyklého na tom, že se člověk jednoduše ztratí a neví si rady s tím, který je ten pro něj. Ze zkratek jako HHC, THC, CBD nebo třeba HHC-O jde občas hlava kolem. Od toho jsme tu ale my, abychom vám podali pomocnou ruku a vy jste tak věděli, po čem sáhnout. Dnes se zaměříme na relativně nový kanabinoid - THC-P a na jeho účinky na organismus.

THC-P a testy

Zda je bezpečné užívat THC-P před jakýmkoliv testem na drogy ještě není 100% známo. Kvůli své blízké vazbě s THC není vyloučeno, že v těle neprobíhá stejný proces, který se na těchto testech ukáže. Pokud vás tedy čekají jakékoliv drogové testy, je nejlepší produkty s THC-P a jakékoliv jiné THC kanabinoidy vynechat.

Jak starý musíte být pro nákup THC-P?

Existují všeobecné předpisy, které stanovují, že u těchto látek by měli být  spotřebitelé starší 18 let pro nákup. Z tohoto důvodu musíte být ve většině případů starší 18 let, abyste mohli u nás na e-shopu nakupovat jakékoliv produkty online. V našem eshopu je minimální věk 18 let pro zakoupení povinnost.

Je legální posílat THC-P kurýrem a poštou?

Absolutně, THCP lze legálně zasílat prostřednictvím jakékoliv kurýrní společnosti. Nemusíte se bát žádných komplikací.

Jak to tedy THC-P je?

THC-P je stále relativně nový kanabinoid, objeven teprve v roce 2019 italskými vědci. Je velmi blízký THC, ale jeho účinky jsou značně vyšší. Je skvělou pomocí především pokud hledáte účinný lék proti bolesti, pro lepší spánek a zbavení se stresu a úzkostí. Při prvotním dávkování je nutno dbát zvýšené opatrnosti a rapidně nezvyšovat dávku. 

Při jakékoliv nové studii týkající se THC-P vás budeme brzy informovat. Doufáme, že jsme vám pomohli se zas o trochu lépe orientovat v tomto stále rozrůstajícím se světě. Přejeme příjemné a hlavně bezpečné užívání!

Kanabinoidy jsou naše vášeň a cesta pro váš lepší a spokojenější život.